✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt

Privatlivspolitik & Cookies

På vores hjemmeside anvender vi cookies ligesom alle andre. Det er helt uskadeligt og anonymt. Det vil sige, vi indhenter ingen personlige oplysninger. Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse ved brug af vores hjemmeside. Her på siden kan du læse nærmere om hvad cookies er, og hvordan du eventuelt undgår det.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din PC, smartphone, tablet eller lign. Denne cookie giver mulighed for at gemme oplysninger eller tilgå allerede gemte oplysninger på din enhed med det formål, at indhente data om dig. En cookie kan indeholde enten tekst, tal eller f.eks. en dato, men ingen personlige oplysninger. Det vil sige, det er helt anonymt og uskadeligt. Dertil er en cookie ikke et program og indeholder IKKE virus, der kan beskade dig og din enhed.

Tredjepartsprogrammer
Her på denne hjemmeside indsamler og anvender vi statistikker om, hvilke sider der er besøgt her på vores hjemmeside. Al data bliver anonymt indsamlet gennem tredjepartsprogram kaldet Google Analytics. Disse data deles kun med Google Analytics.

Når du anvender og udfylder vores kontaktformular, indtaster du oplysninger om dig selv. Disse oplysninger bruges udelukkende til det formål at kunne følge op på din henvendelse.

Sådan kan du undgå cookies
Du kan til hver en tid undgå cookies, når du besøger vores hjemmeside. Det du skal gøre er, at vælge avancerede cookie-indstillinger i din browser under internetindstillinger. Du tilføjer vores hjemmeside på listen over websites du ikke vil have cookies fra. Så enkelt kan det gøres. Det kan dog resultere i, at du ikke kan bruge hjemmesiden optimalt.

Persondata

Når du handler på Antlers webshop, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse, postnr. og by
  • mobil tlf. nr.
  • e-mail 

Vi registrerer kun dine persondata med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Antlers ApS og slettes efter 5 år. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.   

Du kan altid bede om at få dine data slettes efterfølgende. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. Som registreret hos Antlers ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. 

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Antlers ApS via e-mail til info@antlers.dk

Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre

Historien bag Antlers


Igennem mange år har jagten og udendørs livet været mandens domæne - men virkeligheden i dag er en helt anden. Kvinderne er begyndt at vise sig flere og flere steder, og ønsket om praktisk og funktionelt tøj, er blevet væsentligt mere efterspurgt.

Som kvindelig jæger, hundefører og naturelsker er vi selv blevet frustreret over det minimale udvalgt af tøj til kvinder, i diverse jagt- og outdoor butikker, som manglede fokus på de kvindelige formere uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller funktionalitet. Vi forhandler i dag en række produkter, som alle er nøje udvalgt, med henblik på at levere det helt rigtige udstyr til den moderne kvindelige jæger, hundefører og naturelsker. Vores passion er at skabe, udvikle og sælge funktionel jagt- og outdoor tøj, til kvinden der sætter pris på god kvalitet og kvindelige pasformer. Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre.

FIND DIN VARE HER

Smallegade 9b
7400 Herning

Butiksåbningstider:
Torsdag: Efter aftale
Fredag: Efter aftale
Lørdag: Efter aftale