✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt
Historien bag Antlers

Passion for jagt

Historien bag Antlers starter ved Marianne og Kristina Lorenzen, mor og datter, begge kvinder med en passion for jagt og udendørslivet. Vi forhandler i dag en række produkter, som alle er nøje udvalgt, samt udviklet med henblik på at levere det helt rigtige udstyr til den moderne kvindelige jæger, hundefører og  naturelsker. Vi bestræber os på at være dem med det lækre design, men til priser du har råd til! Vores passion er at skabe og udvikle funktionelt jagt- og outdoor tøj, til kvinden der sætter pris på god kvalitet og kvindelige pasformer.

altid kvalitets kontrolleret
Vores historie

Antlers værdier

Antlers producerer og handler via veletablerede leverandører i Europa og Østen. Her er det de lokale agenter, som i tæt samarbejde med os følger og tjekker op på alle igangsatte prøver og produktioner på fabrikkerne.

Vores varer bliver naturligvis altid kvalitets kontrolleret, før det forlader leverandøren. Og igen ved ankomst til Antlers.

For os i Antlers er det naturligt at have fokus på gode vilkår, ansvarlighed og omtanke for miljøet i forbindelse med produktion.

Leverandør samarbejdet er baseret på gensidig tillid, tæt og daglig kommunikation, samt krav, vi stiller herfra.

Derudover tilstræber vi, at anvende leverandører, der er BSCI certificeret.

BSCI Code of Conduct er baseret på de vigtigste internationale arbejdsnormer, der beskytter arbejdstagernes rettigheder bl.a. sikker og ikke sundhedsfarlig arbejdsplads, intet børnearbejde, overholdelse af arbejdstider etc. Læs evt. mere her: Business Social Compliance Initiative

BSCI certificeret.
Marianne og Kristina

Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre

Surf Lessons for All
Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre

Historien bag Antlers


Igennem mange år har jagten og udendørs livet været mandens domæne - men virkeligheden i dag er en helt anden. Kvinderne er begyndt at vise sig flere og flere steder, og ønsket om praktisk og funktionelt tøj, er blevet væsentligt mere efterspurgt.

Som kvindelig jæger, hundefører og naturelsker er vi selv blevet frustreret over det minimale udvalgt af tøj til kvinder, i diverse jagt- og outdoor butikker, som manglede fokus på de kvindelige formere uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller funktionalitet. Vi forhandler i dag en række produkter, som alle er nøje udvalgt, med henblik på at levere det helt rigtige udstyr til den moderne kvindelige jæger, hundefører og naturelsker. Vores passion er at skabe, udvikle og sælge funktionel jagt- og outdoor tøj, til kvinden der sætter pris på god kvalitet og kvindelige pasformer. Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre.