✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt

 Kundeservice
 ANTLERS 

KUNDESERVICE


ANTLERS er meget interesseret i en samtale med vores kunder, så har du spørgsmål til os, om vores produkter eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail Info@Antlers.dk Vi vil bestræbe os på at svare indenfor 24 timer, dog plejer vi at være hurtigere på tasterne 😉

TELEFON

Vil du have fat på os?
+45 60 54 82 98E-MAIL

Du er velkommen til at skrive til os pr. mail:
Info@Antlers.dk

 

Lageradresse

Halkærvej 158
9240 Nibe

BESKRIV HÆNDELSEN


    Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre

    Historien bag Antlers


    Igennem mange år har jagten og udendørs livet været mandens domæne - men virkeligheden i dag er en helt anden. Kvinderne er begyndt at vise sig flere og flere steder, og ønsket om praktisk og funktionelt tøj, er blevet væsentligt mere efterspurgt.

    Som kvindelig jæger, hundefører og naturelsker er vi selv blevet frustreret over det minimale udvalgt af tøj til kvinder, i diverse jagt- og outdoor butikker, som manglede fokus på de kvindelige formere uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller funktionalitet. Vi forhandler i dag en række produkter, som alle er nøje udvalgt, med henblik på at levere det helt rigtige udstyr til den moderne kvindelige jæger, hundefører og naturelsker. Vores passion er at skabe, udvikle og sælge funktionel jagt- og outdoor tøj, til kvinden der sætter pris på god kvalitet og kvindelige pasformer. Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre.