✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt

Kommende events

Foredrag, fremvisninger og andre arrangementer


Vedligeholdelse af din jagthund

D.10 November | Sys Vad
HUSK at det er på Tordag d. 14 November, vi holder foredrag med Sys Vad – hvor hun kommer og fortæller os om: Vedligeholdelse af din jagthund. Skynd dig at bestille én af de få pladser der er tilbage. For mere information se begivenheden, eller “send besked”.☺️

Vedligeholdelse af din jagthund

D.16 November | Sys Vad
Kropsterapi: fysisk gennemgang og behandling af din hund. Jeg kombinerer alle de redskaber jeg har for en bedre behandling; massage, bindevævsterapi, KST, osteopati-blid ledmanipulation og energetisk stabilisering. Behandlingen foregår i rolige omgivelser i butikken. Hav lidt godbidder med til din hund og hav et halsbånd med hvis den går i sele.

Huntress View

Teamet bag Antlers tilbyder et fysisk koncept, der gør det muligt for dig som forbruger at mærke og se Antlers produkter fysisk.

Vi kalder dette koncept: Huntress View

Med dette konceptet, vil vi tilbyde at komme til Jer, jægerinderne, naturelskeren og hundeførerende, hvor vi kommer ud og viser butikkens produkter frem (Eller vi åbner butikken op for jer i følge aftale).

I ringer på +45 42 66 15 30 eller sender en mail på info@antlers.dk, og så aftaler vi en dag.

Den eneste forudsætning er, at I som minimum er 10 personer. Vi glæder os til at hører fra jer😄

Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre

Historien bag Antlers


Igennem mange år har jagten og udendørs livet været mandens domæne - men virkeligheden i dag er en helt anden. Kvinderne er begyndt at vise sig flere og flere steder, og ønsket om praktisk og funktionelt tøj, er blevet væsentligt mere efterspurgt.

Som kvindelig jæger, hundefører og naturelsker er vi selv blevet frustreret over det minimale udvalgt af tøj til kvinder, i diverse jagt- og outdoor butikker, som manglede fokus på de kvindelige formere uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller funktionalitet. Vi forhandler i dag en række produkter, som alle er nøje udvalgt, med henblik på at levere det helt rigtige udstyr til den moderne kvindelige jæger, hundefører og naturelsker. Vores passion er at skabe, udvikle og sælge funktionel jagt- og outdoor tøj, til kvinden der sætter pris på god kvalitet og kvindelige pasformer. Vi glæder os til at gøre din natur oplevelse bedre.